Dansma ønsker at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, og hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder du har som kunde i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Dataansvarlig

Dansma er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside eller henvender dig til os pr mail. Ønsker du at rette henvendelse til os, kan det ske på e-mail til pindogbjerre@gmail.com eller telefon 21 41 56 97.

Behandling af persondata

Ved oprettelse af medlemsskab indhenter vi følgende persondata: Navn, adresse, telefonnr, mailadresse, titel og arbejdssted. Vi bruger oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis vi er i tvivl om noget eller du ikke betaler rettidigt.

Opbevaring

Vi sletter de personoplysninger du har delt med os, senest et år efter medlemskabets ophør.

Videregivelse til tredjemand

I forbindelse med tilmelding til landsseminar videregiver vi dit navn til overnatningsstedet, ligesom vi uddeler deltagerlister til de arrangementer vi afholder.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få korrigeret dem. Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger vi indsamler om dig.